KLUB SOT 24,5

Klub SOT 24,5 je prostor, namenjen prirejanju dogodkov za ozaveščanje, izobraževanje, druženje in organizacijo kulturnih prireditev javnega značaja. V njem društvo YHD prireja razstave različnih zvrsti, predvsem pa radi nudimo priložnost mladim, neuveljavljenim umetnikom, ki s svojo izraznostjo obdelujejo socialne tematike. Organiziramo tudi različna tematska predavanja, ki kritično obravnavajo družbene, ekonomske in kulturne težave sodobnega časa; vse v duhu teorije, ki spreminja prakso.

V klubu SOT 24,5 se odvijajo tudi projekcije filmov z moderirano razpravo, predstavitve knjig in manjši klubski koncerti, kreativne delavnice, okrogle mize. Uporablja se tudi za izobraževanje za potrebe društva na temo človekovih pravic, nediskriminacije in izobraževanja za osebne asistente ter uporabnike osebne asistence. SOT 24,5 je tudi prostor druženja in izmenjave izkušenj. Na voljo je tudi drugim organizacijam, ki nimajo lastnih prostorov za izvajanje občasnih aktivnosti. V njem lahko najdete tudi nekaj knjig za branje, ob skodelici čaja ali katerega drugega napitka pa je prostor idealen tudi za kramljanje.

V primeru, da bi želeli organizirati dogodek ali imeti razstavo, se obrnite na Andrejo: andreja@yhd-drustvo.si

Projekt sofinancira: FIHO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu ornare ante. Proin aliquam odio id lorem finibus, a ullamcorper arcu posuere.

Naročite se na naše e-novice in bodite na tekočem.

S prijavo na naše e-novice potrjujete, da soglašate s pravilnikom o varovanju osebnih podatkov!